sábado, 19 de septiembre de 2009

Notes


Quan estic enrocat retorn a Les Mirsines de Miquel Bauçà.


&&&


Els doblers de la promoció turística es gasta amb una alegria que fa feredat. S’haurien d’establir alguns mecanismes de control, un control sever i responsable. El que mai he vist clar és l’eficàcia de la promoció turística, altrament és un subterfugi per anar pagant deutes i cobrint favors mitjançant factures. Algun exercici s’hauria d’evitar de fer promoció turística, tal vegada, es donaria el cas que sense invertir en promoció un sol euro vingués més o manco el mateix personal a gaudir de les vacances: coses dels costums, potser les xifres d’ocupació es mantindrien. Caldria provar-ho. Com deia Graham Greene els turistes es mouen per tres factors combinats: sol, alegria i cervesa. I si a qualque il·lús es pensa que venen a veure sa Naveta des Tudons, idò, ben arribat sia (per la cosa col·lateral)...


&&&


(1989-2009) Vint anys després ens ha quedat la dita migjonera: contra Es Mercadal vivíem millor.


&&&


Josep Triay, en el fabulós glosat dels Darrers Dies celebrat a Ferreries el febrer de l’any 1978 ens va deixar aquesta perla:

Avui hem començat dejorn

I més prest podrem acabar

I amb aquesta vull saludar

Gent que he conegut des Migjorn,

Perquè jo també heu som

I mai n’he volgut renegar.

&&&


Constatar que en German Jover (sense cap certificat acreditatiu) parla molt millor el català de Menorca que no pas na Pilar Carbonero. Tot i així, una volta recuperada la nòmina de l’alcaldia, es podria assessorar per aquest falcat de filòlegs municipals que pagam sense saber per quin motiu aparent.

No hay comentarios: